Reisemål

 • Arctic Seasport 
  Dette er en fantastisk plass for havfiskere. I tillegg til en utrolig natur er det nesten kveitegaranti her. Det var her undertegnende begynte med kveitefiske. En vannvittig spennende plass .... I tillegg til godt fiske, tilbyr Arctic Seasport også overnatting i vakre rorbuer designet for anlegget. Det ligger også flere privateide rorbuer, rundt en vakker marina. Området er svært egnet for strandliv, dykking, båtturer, sightseeing og avslapping hvilket gjør Arctic Seasport til et perfekt feriested for hele familien. Området ligger like ved Saltstraumen.
 • Andørja adventures
  startet opp 1996. Gjennom 14 år har vi opparbeidet lang og god erfaring med fisketurisme, med kunder fra både inn- og utland. Andørja Adventures er i dag en av de største på fisketurisme i Nord Norge. Ved siden av fisketurisme skreddesyr vi turer for bedriftsmarkedet. Veldig spennende reisemål for kveitefiskere som liker nye "ufiskede" områder.
 • Andøya Fjordfiske 
  er en reiselivsbedrift under oppbygging. Vi vil tilby utleiebåter for havfiske samt overnatting for fiskeinteresserte. Våre fiskeområder er Gavlfjorden, Sortlandssundet og Andfjorden. Gode og store områder for kveitefiskere.
 • Nordkapp fiskecamp
  Siste utpost før "NORDPOLEN" med hele Barentshavet 5 minutter fra kai. Uten trengsel fra andre på plasser det aldri tidligere er drevet moderne havfiske. Nyrenoverte bygg med gode fasiliteter. Agn leveres etter ønske. Kveiter på over 200kg.
 • Stø Safari
  Stø er et lite fiskevær som befinner seg nord i Vesterålen, med en bebyggelse som fra gammelt av er bygget opp rundt fiske. Fiskeværet består av ca. 180 innbyggere, men har allikevel en fiskeribedrift som mottar store mengder fisk gjennom hele året. Sommeren er sesong for hyse, sei og blåkveite, men her er gode muligheter for å få torsk på kroken også. Vintersesongen preges av fiske etter skrei (torsk), noe som vi har store mengder av.Stø Safari arrangerer bl.a. egne fisketurer etter kveite, og sjansen for storkveite er absolutt til stede.

Ta kontakt her hvis noen gode reisemål mangler