Example of Table Blog layout (FAQ section)

 

Telefonen ringte på mandagskvelden og det var Eirik som lurte på om jeg var sugen på en tur på havet på tirsdagen, jeg var lynrask og takkede ja innen han rakk og si hvor og når.

Jeg våkna 0400 og tenkte att dette er typisk meg når jeg ska på tur og efter en times snurring frem og tilbake i senga så var det bare att stå opp, det første jeg sjekka var termometeret og der stod det -7,2 og jeg tenkte att det er då f.. att det ikke kan bli litt mildere når man ska på havet.

 

klokken kryper sakte frem mot 0800 og min planlagte biltur til Eirik og jeg setter meg i bilen og lusker meg avgårde,efter 10 min og noen kilometer senere så titter jeg på temp måleren i bilen og jeg begynner og tru att den gått bananas då den viser -16...jeg tenker att dette må være for spesielt interesserte.

Vel fremme så sier Eirik att kvikksølvet viser -5,5 og det må man vel leve med, tenker jeg når vi tusler ned til båten hanses.

Turen ut til kveite grunna hans tar en liten halvtime og vel fremme så kjenner jeg att det burde finnes muligheter før kveite idag. Det blåser en kall frisk bris og vi driver avgårde med en liten knop og vi jigger og sveiver opp og ned noen ganger innen det blir tungt i stanga min,

Jeg tenker att det var ett merkelig i tak , og setter ett raskt kort tilslag litt forfjamset over situasjonen, fisken kjem nå sakte oppover og med jamn press så pumper jeg og sveiver og det har efter hvert blitt en solid tynge i stanga og det er vel ikke i tvil om vad det er som har tatt jiggen , selv om det ikke er en monster fisk så er den av brukbar size og av tyngden att dømme så anslår jag vekten til ca 15-20 kg og innen vi får sjå den så blir snøret slakt og det står en null til kveita..


Jaja det blev nå litt varmere når man får lukta av kveite og adrenalinet renner i blodet og vi fortsetter med fisket våres og efter en forflytting til en plass der Eirik har fått og mistet noen fisker tidigere så slepper vi til bunn igjen og plotteren viser ca 50 meter , vi jigger og småprater og vi driver nå bra over en knop og jeg bestemmer meg for att ta opp jiggen og sjå om det er tang på og begynner att sveive opp og når jeg har sveivet opp ca 25-30m så kjenner jeg att det blir tyngre og tyngre og jeg skjønner på en gang att det er en bra fisk som tatt jiggen min og setter ett halvhjertet tilslag. det blir en liten tyngde i stanga min innen den retter seg ut og det er tomt så tomt....F.. to null til kveita tenker jeg mens jeg sveiver opp dem siste meterne, jiggen kjem opp og jeg ser på en gang att kveita har klipt av custom jiggen fra Royber bak trekroken  og vokabularet er for tilfellet av meget tvilsom karakter.

Jaja tenker jeg,  på han igjen nesa blør og vi kjører in på en 42 metring og nesten direkte efter ned slipp så kjenner jeg att noe har tatt jiggen og jeg setter tilslaget, det blir tungt i stanga mens smilet mitt kjem krypende ,endelig sitter ho tenker jeg og tar noen meter snøre innen det blir tomt igjen i andre enden....det var da selveste kabelsatan att det ikke ska gå min vei idag da tenker jeg, og sveiver slukøret opp jiggen min, Det blir ikke mere action  idag og vi setter kursen hjemover, dagen slutter med en 3-0 ledelse til kveita og det føles vel ikke helt bra  .....men neste gang da

// Christer