Example of Table Blog layout (FAQ section)

Eirik ringte på lørdagskvelden og spurte om vi skulle ta en tur på havet på søndagen og teste dyp riggerne som han monterte, og som den gentleman som jeg er, så svarte jag ja. ;D

 

Klokken ble nok bortimot 11 før vi kom oss av gårde og snø-elingene  avløste hverandre når vi kursede mot kveite grunnen.

 

En halvtime senere så sleppte vi jiggerne  mot bunn på 40meter, og vi fiskede av den ene plassen etter den andre,  og vi prøvde alle dyp men det var tregt og ikke så mye som ett napp,

Etter noen time med jigging så ble vi nå enige om att teste dem nye riggene, og efter en halvtime med trolling og ikke noen kveite, så begynte vi å se mørkt på denne turen.

Vi ble enige om å teste en siste jiggrunde, og jiggene gikk mot bunn ennå en gang,

Vi småprata om hvordan bunn så ut på ekkoloddet, og blev vel enige om att det så bra ut, Eirik var vel halvveis oppe da jeg hørte en mumling lengre bak i båten om att det var noe som beit i jiggen hanses gang på gang men ikke ville ta i ordentlig,jeg såg stangtuppen bli slått ned mot overflaten ett par ganger innen det blev stille,Eirik tok vant ett par raske sveiv tak  innen han stoppede og holdt stanga i ro og kveita kom «som ett brev på posten» og Eirik satte tilslaget med god kraft, og det var ikke i tvil att denne karen satt gott.

Stanga bøydes bra og det virkede vare en fin fisk og Eirik kjørte fisken med van hand og efter noen opp og ned turer så såg vi endelig kveita komme sigende, jeg satte kroken uten større dramatikk og den tredje turen i år leverte en flott hann fisk på  127 cm og 28 kg.

Dette var nå pers for Eirik, og det gjorde ju ikke saken semre, og vi satte kursen våres mot hjemmet.

 

Gratulerer ennå en gang Eirik med en kjempe fin kveite :D

 

Dagene i jan- feb er korte men det virker som belønningen er der for den som gidder å prøve efter kveita. Så kom dokker på havet folkens!!!


//Christer